KingChat.nl IRC Chat Netwerk 17. 10. 2017 | najdi | najdi | najdi
Navigatie

Welkom
Welkom op de nieuwe website van Kingchat.nl!
Irc.KingChat.nl is opgericht rond 2016 door een groep vrijwilligers

Het KingChat Internet Relay Chat netwerk is een groeient real-time IRC Chat netwerk in de wereld met 1 publieke server voor clients die verbinding maken met Nederland en serveren een virtuele vergadering plaats waar mensen uit heel de wereld elkaar kunnen ontmoeten en praten.

Vindt u de hele diversiteit van menselijke belangen, ideeŰn en problemen hier, en u zult kunnen deelnemen aan groepsdiscussies op een van de vele IRC-kanalen, of gewoon praten in privÚ aan familie of vrienden.

U kunt handhaven en beschermen uw eigen chatroom met behulp van de KingChat Cannel Service. U kunt u ook registeren en beschermen uw nicknaam met behulp van de NS bot. Als u meer info wilt weten over registreren Channel of nicknaam join #Help channel.

Om te chatten op KingChat IRC netwerk heeft u een IRC client nodig Wij hebben er een die u kunt downloaden BabbelsScriptV2.3.0C (het omvat een Radio, Voice chat & Video) of klik op de Chat. Hebt u een IRC client ge´nstalleerd (zoals BabbelsScriptV2.3.0C, irssi, XChat) net Typ/server irc.kingchat.nl in je client, of volg dit richtsnoer.

Om meer te weten te komen over de KinCgat Internet IRC Chat netwerk, gelieve Klik op een van de koppelingen in het menu. Wij hopen dat u deze website nuttig vind, En uw ervaring op IRC plezierig! Veel plezier met :-)

Als u een Libanese webmaster bent en ge´nteresseerd in een gratis webchat op u website of blog toe te voegen! Ga naar java chat generator en ook check out over hoe je een [partner] kan worden.


Chatten met andere leden

Er is nog geen nieuws geplaatst

Column count doesn't match value count at row 1
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

17,715 unieke bezoeken